Во овој момент, на Македонски - Nahuatl Речник има голем број на 1,235 зборови во македонски како 9,034 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го806,132 / изрази , меѓу 4,273 денес.
Тагови: Македонски - Nahuatl речник,Македонски, Nahuatl , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Nahuatl преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translatenahuatl.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0161 / 0.0104 (18)
Вратете се на почетокот