Во овој момент, на Nahuatl - Македонски Речник има голем број на 10,787 зборови во nahuatl како 1,612 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го982,482 / изрази , меѓу 5,208 денес.
Тагови: Nahuatl - Македонски речник,Nahuatl, Македонски , речник, преводи, онлајн речникNahuatl, Nahuatl -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translatenahuatl.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0181 / 0.0133 (18)
Вратете се на почетокот