Në këtë moment, Fjalor Nahuatl - Anglisht ka një numër prej 10,787 fjalët në nahuatl si 1,612 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 982,482 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 5,208 sot.
Tags: Fjalor Nahuatl - Anglisht, Nahuatl, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Nahuatl, shërbimin e përkthimit Nahuatl - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatenahuatl.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0144 / 0.0091 (18)
Mbrapsht në krye